вівторок, 21 березня 2017 р.

Атестація. Педагогічна вітальня.

  21 березня 2017 року в школі відбулася атестація педагогічних працівників у формі педагічної вітальні.

Вже традиційним стало для нашої школи  проведення засідання святкової педагогічної вітальні, присвяченої праці колег, які крок за кроком йшли до цієї головної події - атестації. Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів. Атестація -  це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. Але атестація  – це й свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя. Тому цьогоріч хочеться привітати зі святом наших іменинників та побажати їм творчих успіхів на святій і нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів їхньої справи.
     На підсумковому засіданні члени педколективу мали унікальну можливість ще ближче познайомитися з своїми  колегами, дізнатися про них щось цікавеньке з точки зору того, хто вони за гороскопом. 
Учитель-Водолій . Ви можете розраховувати на його дружбу. Якщо у вас якісь проблеми, він обов’язково вислухає  і постарається допомогти. Він терпіти не може лінивців і халявників. Водолій  звик робити свої висновки. Іноді він гнівається, але швидко відходить, бо добрий.
      Його стихія спорт. Вінніков Віталій Валерійович дуже порядна, скромна людина, яка схильна замовчувати свої заслуги та переваги. З колегами спілкується просто, без зарозумілості. Тому й колеги говорять про нього з повагою. Вітайте вчителя фізичної культури.
Педагог, про якого йдеться далі,на все життя, полюбив точні науки. Доброта і тепло, спокійний тон  допомагають йому достукатися до найпотаємніших куточків дитячих сердець, розвивати їх інтелект. Мова йде про учителя фізики людину, який відзначається загальною культурою, дружелюбністю у стосунках з колегами та учнями Остап`юка Сергія Івановича.  
Вельган Ганна Євгенівна  яскрава, творча особистість, людина, яка в кожному знаходить найкраще. Любить свою школу, глибоко переживає будь – який успіх школи та учнів. Готова жити в школі, бо вважає школу рідним домом.
     Островська Людмила Іванівна багато працює над вдосконаленням своєї професійної особистості, не зупиняється на досягнутому, не цурається звертатися за допомогою та порадою до старших вчителів, переймає їх досвід, удосконалюючи його в своїй роботі з дітьми. Вона цього річ вперше  здає іспит на компетентність вчителя, який робить перші кроки на своїй педагогічній ниві. 
Учитель – Тілець. Його важко вивести з себе – він спокійний і врівноважений. Якщо ти провинився - не біда, Телець зробить усе, щоб ти зрозумів і виправив свою помилку. Але це не означає, що йому можна вилізти на голову.
     За переконаннями  Козачок Тетяни Олегівни, "Душа дитини – це храм ", тому свою працю вона спрямовує на те, щоб цей храм не став цеглою, вчить любити і поважати батька і матір, бути добрими і чесними, гідними дітьми своєї землі. Тетяна Олегівна  з великим теплом, людяністю ставиться до тих малят, хто поруч, дуже уважна та чуйна людина.
І знову учитель – Тілець, Лавренчук Людмила Михайлівна.  Тілець цінує чітку і лаконічну відповідь. Він не любить хамства і легковажності.  Тілець – не вовк в ягнячій шкурі . А лагідний він  по  своїй натурі.
          Ця особистість унікальнаБереза Людмила Михайлівна. Головне в її роботі допомогти дитині знайти свій шлях до самореалізації, створити атмосферу радості в спілкуванні. Учитель працює над формуванням позитивної мотивації учнів щодо збереження традицій свого народу. Відрізняється самобутністю, нешаблонністю мислення, має схильність до творчості.
Бомок Анатолій Ярославович. Учитель-Діва. Іноді він здається непробивним і холоднокровним. Але насправді це лише маска. Перед Дівою не варто прикидатися – цей номер не пройде. Адже Діва добре знає, хто є хто. Тому усім дістанеться по заслугах.
Якщо ваш вчитель  Близнюк, треба знати –
Ні бекати не дасть, ані мовчати.
Якщо щось втнув, то Близнюки побачать –
Їх не один, не два, а сто неначе!
  Активна життєва позиція, творчий пошук – це невід'ємні складові роботи  Гарбузяк Світлани Олегівни.  Свої уроки вона будує так, щоб діти могли відчути радість праці, цінність і необхідність знань. Дійти до кожної дитини, допомогти досягти успіхів у навчанні, створити комфортні умови для життя дітей у школі – це повсякденна турбота Світлани Олегівни, для якої чужих дітей не буває і не може бути. Любов'ю віддячують їй діти, а батьки – повагою.
         Учитель цей - Скорпіон.  Не любить помилятися. Просто так цей учитель оцінок не ставить. Скорпіон  настільки зайнятий, що у нього рідко трапляється вільна хвилина.
        Ягнюк Тетяна Петрівна.   Її педагогічна діяльність спрямована на утвердження унікальних можливостей дітей молодшого шкільного віку. Кожен урок цього вчителя -  це цікава подорож, це і гра , і пізнання нового, і радість творчого пошуку.
Мазур Антоніна Михайлівна . Зміст праці вчитель збагачує за допомогою системи розвивального навчання. Вважає , що урок – це творчість, яка не терпить надмірної стандартизації й шаблону.
Учитель – Риби. Він з розумінням ставиться до “вибриків” молоді. Так що не дуже переймайся, як відреагує на твоє пофарбоване у зелений колір волосся чи сережку у носі. Найбільше Риби цінують  чесність і сміливість. Тому стережися: якщо він спіймає тебе на брехні.
     Муравська Юлія Романівна  – яскрава, творча особистість, людина, яка в кожному знаходить найкраще.
 Учителі -Терези – чудові оратори, так що добре подумай, перш ніж з ними сперечатися: навряд чи перемога буде на твоєму боці. Учитель цієї “марки” обов’язково зверне увагу на твою індивідуальність та ерудованість. Він любить працювати  по-своєму, не так, як усі.
Міляновська Ніна Равілівна , дуже уважний та спостережливий педагог, вона може бути й актором, психологом, уміти легко пристосуватися до будь яких  умов, тому саме  в неї створилася система роботи, яка враховує всі аспекти  дитини.
Цьогоріч хочеться привітати зі святом наших іменинників та побажати їм творчих успіхів на святій і нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів їхньої справи.

Хай все, що мрієте, - збудеться.
Хай так, як хочеться, - вам станеться.
Хай ліпше, ніж можете, - вам трудиться.
Щастя великого, радості вам!












1 коментар:

  1. According to Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason this country's women live 10 years more and weigh 42 pounds less than us.

    (By the way, it has absoloutely NOTHING to do with genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING to around "how" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    TAP this link to reveal if this easy test can help you unlock your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити